Szaunák

Medencék, medencefedések, uszodatechnikai termékek és vegyszerek, szaunák, masszázsmedencék, élményelemek és más kiegészítők forgalmazásával, kivitelezéssel és karbantartással várjuk kedves jelenlegi és leendő partnereinket! Termékeink kiváló minősége és a szakmai elvárásoknak való megfelelése a garancia arra, hogy minden kedves megrendelőnk számára a legkedvezőbb ajánlatot tegyük.

Kérdése, kérése van? Konkrét ajánlatra lenne szüksége? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeinken!

Infrakabinok

A lakásainkban egyre inkább már-már kötelező tartozékként jelenik meg a finn típusú szauna, a mély-meleg terápiás infra kabin vagy ennek a kettőnek a kombinációja, a kombi kabin.
A szauna rendszeres használata az életöröm és életminőség új távlatait nyitja meg előttünk

Hogy a szauna valamennyi jótékony hatását a lehető legoptimálisabban élvezhessük, annak megvásárlása során különös gondot kell fordítanunk a felhasznált anyagokra és a helyes építési módra. Kizárólag a helyes, egyéni tanácsadásnak, valamint a kifogástalan elkészítésnek köszönhetően biztosít Önnek a testreszabott álomszaunája életre szóló élményt.

Az infraszaunázás lényege a mélymeleg terápiás hatás: alapos izzadás, alacsony (már 40°C) hőmérsékleten. Az infraszaunák a napsugárzáshoz hasonlóan, természetes és kíméletes módon csak néhány fokkal melegítik fel a testet. A hosszúhullámú infravörös sugárzók, a kerámiacsövek természetes hőt termelnek, így az izzadás már 40°C-on bekövetkezik, ezáltal kevésbé terheli az emberi szervezetet.

A család minden tagja megtalálja a számára megfelelő jótékony hatást: van aki gyógyul, van aki fogy, mások vitalizálódnak.

 

EGYEDI GYÁRTÁSÚ INFRAKABINOK

Helyi adottságokat figyelembe véve készítjük el szaunáját.
Egyedi igényeket kielégítve, helyi adottságokat figyelembe véve ingyenesen felmérés alapján gyártatjuk le szaunáját. Kérjen árajánlatot honlapunkon!

Finn szaunák

A szaunázás szokása, rituáléja Finnországból indulva szinte az egész világot meghódította és mára ez lett az egyik legelterjedtebb relaxációs forma.

A szauna rendszeres használata az orvosi kutatások és a több évszázados tapasztalatok alapján bizonyítottan javítja a közérzetet, fiatalossá teszi a bőrt, fizikailag és szellemileg is felfrissít. A finn eredetű, ősi egészségápoló testkultúra hazánkban is széles körben hódít. A pihenés, a relaxáció, a felfrissülés és az egészséges életmód mindenkinek igénye.

A finnek már rég óta tudják, hogy a szaunázás nemcsak kellemes időtöltés, a pihenés ideális módja, a ragyogó szépség forrása, hanem egészségünk megóvásában is igen komoly szerepet játszik. Ezen túl a szaunázás egy szemléletmód. Egy rítus, melynek keretében az ember közel kerül a természethez, időt szán a testére és a lelkére egyaránt.

Képzelje el életét, melyben részese ennek a kultúrának! Egyedül vagy kettesben párjával, családjával, akár baráti társaságban, élvezheti amint néhány órás, hangulatos szaunázás alkalmával átjárja testét az illatos, meleg levegő.

 

Egyedi igények felmérése után egyedi árajánlatot készítünk.
Ingyenesen felmérjük és szakmai tanácsokkal ellátjuk építendő szaunájával kapcsolatban.

Hydroline Kft.
8230 Balatonfüred
Petőfi Sándor u. 49.

GPS: 46.961877, 17.899960