Úszómedencék

Medencék, medencefedések, uszodatechnikai termékek és vegyszerek, szaunák, masszázsmedencék, élményelemek és más kiegészítők forgalmazásával, kivitelezéssel és karbantartással várjuk kedves jelenlegi és leendő partnereinket! Termékeink kiváló minősége és a szakmai elvárásoknak való megfelelése a garancia arra, hogy minden kedves megrendelőnk számára a legkedvezőbb ajánlatot tegyük.

Kérdése, kérése van? Konkrét ajánlatra lenne szüksége? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeinken!

Fóliaburkolatú medencék

A leggyakoribb, legkedveltebb, leginkább elterjedt medencetípus a fóliás medence, amely a legkedvezőbb ár/érték aránnyal bír. Változó vízmélységgel, érdekes formával a megrendelő igénye szerint elkészíthető medencetípus.
A vasalt betonszerkezet garantálja a hosszú élettartamot, melynek belső felületét és vízzáróságát többféle színű és mintájú, 1,5 mm vastag, UV stabilizált, a helyszínen a medence méretére képezzük ki. Az így kialakított burkolat rendkívül ellenálló, a mechanikai hatásokat jól viseli.
A fóliát nem kell a medence oldalfalára ragasztani, az csupán a medence peremére van rögzítve, mivel a fóliát a medence vize simítja a felülethez és tartja ott.
A fólia élettartama átlagosan 10-15 év. Az „elöregedett” fólia cseréje viszonylag egyszerűen megoldható.
A betonszerkezet építésével szabadon megválasztható a medence formája, mérete, vízmélysége. Ennek a típusnak az előnye a hosszú élettartam, viszonylag olcsó építés, hisz nem kell zsaluzni a medencefalakat, nem kell vízzáró betont készíteni, mert a vízzáró réteget a fóliabélés adja.
Fontos tudnivaló a zsalukő fóliás medencéről, hogy ezeket a medencéket nem lehet üvegmozaikkal, vagy csempével burkolni.

Monolit vasbeton szerkezetű, üvegmozaik vagy csempe burkolatú medencék

A legmagasabb igényeket kielégítő medencetípus. A monolit szerkezetű medence építése gondos és nagy szakértelmet kíván a földmunkától a burkolásig.
A szakszerűen kivitelezett vasbeton medencéről elmondható, hogy a legtartósabb, mondhatni örök életű szerkezet. A vízzáróságot a vízzáró betonból készített szerkezet és a betonfalra felhordott külön vízzáró réteg biztosítja.
A beton medencék fontos szerkezeti eleme a burkolat, ami döntően befolyásolja a medence megjelenését, tisztíthatóságát. Általában csempével, vagy üvegmozaikkal lehet burkolni. A csempe burkolat leginkább a kültéri, közüzemi medencékre jellemző, míg a magánmedencéket leginkább üvegmozaikkal burkolják.
Az üvegmozaik burkolat legfőbb előnye, hogy íves, szabálytalan formájú felületek is szépen burkolhatók, gazdagabb, összetettebb színvilág érhető el, mint a csempék esetében.

  
 

 

 

Nautilus polyester medencék

NAUTILUS üvegszálerősítésű kompozit medenceszerkezetek csúcstechnológiával előállított speciálisan uszodatechnikai alkalmazáshoz fejlesztett alapanyagokból, pontos és folyamatosan ellenőrzött technológiával, kizárólag kézi laminációs eljárással készülnek. A gondos kézimunka eredményeként az egymásra épülő technológiai rétegek rendkívül tömörek, amely a kiváló szilárdsági tulajdonságok mellett hosszú élettartamot és tökéletes vízzáróságot biztosít a medencetestnek. A NAUTILUS medencék héjszerkezete összesen 7 technológiai réteget foglal magába, amely alapkivitelben is hőszigetelt a beépített polyuretán maganyagnak köszönhetően.
A NAUTILUS medencék kiváló mechanikai tulajdonságát tovább fokozza a medenceperem alá beépített acél zártszelvény koszorú, amely a merevítésen túl a medence biztonságos daruzhatóságát is lehetővé teszi.
A NAUTILUS medencék elegáns formai megjelenése, funkcionális sokoldalúsága mögött egy gondosan megépített medenceszerkezet áll, biztosítva az egyszerű beépíthetőséget és a gondtalan, hosszú élettartamot.

Pico 450

A Nautilus medencecsalád legkisebb tagja. Igazi wellness-medence, masszázsopciós pihenősarok és ellenáramoltató kialakításának, lehetőségével, ülőpaddal kombinálva.

Méretek:
Hosszúság: 450 cm
Szélesség: 250 cm
Mélység: 140 cm
Medenceperem szélessége: 12 cm

Solaris 550

A Solaris modell kis helyigény mellett optimális lehetőséget biztosít egy többfunkciós az egészség megőrzést szolgáló wellness medence kialakítására. Kis testben nagy szív. A medence ülőpaddal kombinált lépcsősorral készül.

Méretek:
Hosszúság: 550 cm
Szélesség: 300 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

Olympia 620

A gyártó szakemberei és mérnökei sok éves tapasztalataik alapján tervezték meg az Olympia 620-as medencét, amely egyedülálló szerkezetének köszönhetően újraértelmezi a sportolás és a versenyzés élményét.

Méretek:
Hosszúság: 620 cm
Szélesség: 330 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 12 cm

Atlantis 650

Az Atlantis modell szabályos téglalap alakjával könnyen integrálható kisebb építési helyekre is. A praktikus lépcsőmegoldás miatt ez a medence típus nagyon helytakarékos, de emellett biztosítja az összes elvárható kényelmi funkciót.

Méretek:
Hosszúság: 650 cm
Szélesség: 375 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

Aurora 750

Az Aurora modell aszimmetrikus kialakítású, egyik sarkában kényelmesen járható lépcsősor található. Az Aurora medence a teljes hosszban használható úszópályájának köszönhetően megfelelő választás lehet az úszni vágyók számára.

Méretek:
Hosszúság: 750 cm
Szélesség: 375 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 12 cm

Aphrodite 900

Az Aphrodite letisztult, nyugodt vonalvezetésû medence modell, amely bármely stílusú épített környezetben könnyen integrálható. Az egyenes vonalú lépcsősor  kényelmes belépést biztosít a medencébe, a lépcső szélesített kivitele kiválóan alkalmassá teszi ülőpadként való használatra is.

Méretek:
Hosszúság: 900 cm
Szélesség: 380 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

Erato 800

Az Erato modell belső terének tervezésénél a helytakarékos, ugyanakkor látványában nagyvonalú megoldásokat választottuk. A medence szinte teljes hosszában lehet úszni amellett, hogy a medence végében ülőpad és dupla lépcsősor is található.

Méretek:
Hosszúság: 800 cm
Szélesség: 380 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

Erato 1000

Az Erato 800 nagy testvére, ugyanazon tulajdonságokkal, kétoldali lépcsősorral, ülőpaddal, 2 méterrel megnövelt hosszal, ami ennek a modellnek a leghosszabb úszófelületet kínálja.

Méretek:
Hosszúság: 800 cm
Szélesség: 380 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 10 cm

Kalipso 850

A Kalipso modelltől azt kapjuk, amit általában a klasszikus formáktól, kiegyensúlyozottságot, letisztultságot, formai állandóságot. A hossztengelyére szimmetrikus római lépcsős konstrukció könnyű beépíthetőséget, és garantáltan harmonikus látványt biztosít.

Méretek:
Hosszúság: 850 cm
Szélesség: 375 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

Aquarius 750

Az Aquarius modell lehetőséget teremt egy igazi professzionális multifunkciós wellness medence kialakítására. A római lépcsôbe épített köríves ülőpad kiválóan alkalmas pihenésre, illetve masszázsfúvókák beépítésére.

Méretek:
Hosszúság: 750 cm
Szélesség: 375 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

Aquarius 850

Az Aquarius medencéket azoknak terveztük, akik a klasszikus formába öltöztetett modern funkcionalitást keresik. A szimmetrikus körvonalú alaprajzba beépített játékosan aszimmetrikus lépcső és ülőpad sokoldalú szórakozást tesz lehetővé.

Méretek:
Hosszúság: 750 cm vagy 850 cm
Szélesség: 375 cm
Mélység: 150 cm
Medenceperem szélessége: 15 cm

Hydroline Kft.
8230 Balatonfüred
Petőfi Sándor u. 49.

GPS: 46.961877, 17.899960